sreda, 30. december 2015

PIVNICA UNION

PIVNICA UNION
Po prvem obisku in hkratnem razočaranju je do naslednjega obiska PIVNICE UNION minilo kar nekaj časa, preden sem spet zbral pogum (in voljo) za naslednji napad. Ob otvoritvi se je namreč sesul sistem rezervacij, vendar je precej prijazno osebje pripomoglo k temu, da je bila začetna jeza hitro pozabljena. Do trenutka, ko.....
....jim je najprej zmanjkalo nefiltriranega piva. Človek kar ne more verjeti, da se mu v pivnici lahko primeri kaj takega. Sploh ob strašni promociji PIVNICE UNION, ki zagotavlja, da se kaj takega v glavni ljubljanski pivnici, ki je"prilepljena" na pivovarno, pač ne more zgoditi. Da pa ne bi ostalo samo pri tem, jim je kasneje zmanjkalo tudi velikih (1l) vrčev, za tako imenovane "superce". Sam sem to razumel lažje, kot pa to, da jim je zmanjkalo piva. Ob omenjenih dveh zadevah je prijatelju zavrela kri in je zahteval šefa (jaz sem imel kri na nekoliko nižji temperaturi). Njegova zahteva je bila uslišana, saj je prišel šef strežbe in se opravičil za nastalo situacijo. In nekoliko čarobno smo zatem dobili tako nefiltrirano pivo, kot tudi veliki vrč. V opravičilo pa so nam "častili eno rundo". Sam sem mnenja (in verjetno še kdo), da je to več kot pohvalno.
Ob naslednjem (popravnem) obisku je vse teklo tako kot se za tako pivnico spodobi. Osebje še vedno prijazno, hrana na solidni ravni. Rezervacija je tokrat res bila rezervacija v pravem pomenu besede, čeprav je pogojena z uživanjem hrane. Da pa na koncu ne bi samo hvalil, lahko pograjam le kvaliteto zvoka, saj sem ob poslušanju dobil podoben občutek, ko sem pred 35-imi leti poslušal glasbo iz "tranzistorja" v svoji sobi. Torej: za tako velik prostor (pa čeprav razumljivo neakustičen) precej podhranjen glasbeni sistem. Priporočam najem strokovnjakov.

Moja popolnoma nestrokovna splošna ocena: ****
Sanitarije: ****

Bi PIVNICO UNION priporočil prijateljem? Vsekakor

Ni komentarjev:

Objavite komentar