torek, 2. maj 2017

MERKUR PRENOVA KOPALNICE "na ključ"

Merkur kopalnica na ključ (slika Merkur.si)
Kopalnica pred prenovo
Za prenovo kopalnice v Merkurju sem se odločil po pregledu ponudbe na trgu in po nekaj izdelanih predračunih različnih izvajalcev. Pritegnila me je predvsem reklama za izdelavo kopalnice na ključ in tudi reklamiranje prenove kopalnice v desetih dneh. Po razgovoru z gospodom Zupančičem v poslovalnici Merkurja v BTC - ju, sem bil v izbor Merkurja kot ponudnika prenove, še nekoliko bolj prepričan. Sledil je seveda še obisk izvajalca in nekaj dni kasneje tudi njegova ponudba za popolno prenovo kopalnice. Ob tem je bila seveda ponovno zagotovljena prenova kopalnice v desetih dneh, saj naj ne bi bilo za to zagotovilo nobenih ovir. Ker je bila konkurenčnost  ponudbe izvajalca nekoliko vprašljiva, sem prosil za "prevetritev" ponujene cene za izvedbo prenove. V drugo je šlo nekoliko bolje in ob seštevku prijaznosti g. Zupančič Niko-ta, popustu za kupljeno v Merkurju ter samozavesti in tudi prijaznosti izvajalca, sem se odločil za "kopalnico na ključ" v Merkurjevi režiji.

4 komentarji:

  1. Merkur prenova kopalnice na kljič.
    Lahko rečem moja nočna mora, ki traja že 4 mesece. Nekorektni, neprofesionalni, nestrokovni. Nikomur ne priporočam Merkur Novo mesto.

    OdgovoriIzbriši
  2. https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/prenova-kopalnice/prenova-kopalnice-cena-ideje-mojstri-koliko-stane-obnova-kopalnice-na-kljuc/

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz ne priporočam nikomur prenovo kopalnice v Merkurju. Za Merkur prenovo smo se odločili, ker so zagotavljali prenovo v desetih dneh. Prenova traja že štiri mesece in še ni zaključeno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz ne priporočam nikomur prenovo kopalnice v Merkurju. Za Merkur prenovo smo se odločili, ker so zagotavljali prenovo v desetih dneh. Prenova traja že štiri mesece in še ni zaključeno.

    OdgovoriIzbriši